Dundo-prometO nama

Prisutni smo od

1983

Dundo-promet d.o.o. bavi se izradom proizvoda iz metala, koristeći najsuvremenije tehnologije u procesima laserskog rezanja, CNC savijanja, zavarivanja, te strojne obrade.

Razvoj

Uz kontinuirano poboljšanje i modernizaciju strojnog parka, velik naglasak stavljamo i na infrastrukturu, te stalno proširenje naših proizvodnih i skladišnih kapaciteta, tako da u ovom trenutku raspolažemo sa dvije proizvodne hale opremljene najsuvremenijim strojevima, ukupne površine veće od 3000 m².

Od početka 2021 godine spadamo u kategoriju srednjih poduzeća, a zapošljavamo šezdesetak radnika, čija stručnost, znanje i iskustvo, u kombinaciji sa stalnim usavršavanjem, čine temelj našeg dosadašnjeg, ali i budućeg napretka.

Kvaliteta, inovacija i fleksibilnost ono je što nas izdvaja od konkurencije, a kao potvrdu toga ističemo i niz poslovnih nagrada i priznanja za uspješno poslovanje.

  • Zlatna kuna – nagrada HGK koja se dodjeljuje od za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu, a lista nominacija za tu nagradu temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, pri čemu se vrednuje i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava te njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju. Ovu smo nagradu osvojili 2005, 2011, 2012, 2013. i 2017. godine. Posebno smo ponosni na nominaciju za dodjelu Zlatne kune na državnoj razini početkom 2013. godine, čime smo ušli u uski krug od 5 najboljih malih poduzeća u Republici Hrvatskoj.
  • Kristalna kuna – Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje Kristalnu kunu kao posebno priznanje za trogodišnje uzastopno osvajanje Zlatne kune. Tvrtka dobitnik Kristalne kune izuzima se iz konkurencije za sljedeće tri godine od godine kada je osvojila Zlatnu kunu treći put za redom. 2014. godine dodijeljeno nam je priznanje Kristalna kuna za kontinuitet u izvrsnosti poslovanja.
  • Stvaratelji za stoljeća – veliko priznanje Međunarodnog ekonomskog foruma “Perspektive” za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi za 2018. godinu, kada su DUNDO-PROMET d.o.o. i osnivač tvrtke g. Marjan Dunaj primili nagradu i priznanje za posebnu inicijativu i pregalaštvo u poduzetničkom stvaralaštvu “Stvaratelji za stoljeća”.
  • Brojna priznanja, zahvalnice i spomenice za doprinos lokalnoj zajednici.
Dundo promet strojni dijelovi

Vizija

Vizija društva DUNDO-PROMET d.o.o. očituje se kroz profesionalni i inženjerski pristup pružiti klijentima inovativnu i visoko kvalitetnu uslugu, kao vodeći dobavljač i proizvođač metalnih proizvoda kod postojećih i budućih kupaca.

Konstantno praćenje trendova, te orijentacija na ispunjenje specifičnih zahtjeva kupaca, naša je vizija stabilne budućnosti.

Pored regionalnog lidera, mi želimo postati i ostati respektabilan partner i dostojan konkurent na globalnoj razini onim tvrtkama koje se bave istom ili sličnom djelatnošću.

Misija

Misija društva DUNDO-PROMET d.o.o. je praćenje i odgovaranje na specifične zahtjeve kupaca te povećanje njihovog zadovoljstva kroz kontinuirano unaprjeđenje tehničke razine i kvalitete proizvoda.

DuTrax d.o.o.

Mlado i inovativno kćer poduzeće osnovano 2019. godine. Primjenom inženjerskog pristupa usmjereno je na proizvodnju, modifikaciju i servis vatrogasnih vozila i opreme.

Dutrax vatrogasna vozila