Dundo-promet3D print

Printer

Raise3D Pro2 Plus

U ponudi imamo različite vrste polimernih materijala (ASA, PLA, PETG, TPU i sl.) koji se odabiru sukladno zahtjevima kupca.

Dundo 3D print

Modeliranje i ispis 3D objekta

Kako bi proširili mogućnosti stvaranja novih rješenja za vaše zahtjeve u ponudi imamo i upotrebu nekonvencionalnih tehnologija. Točnije aditivna tehnologija – FFF “fused filament fabrication“ pri čemu se kao materijal koristi polimerna žica namotana na kolut koja se tali i dodaje sloj po sloj koji u konačnici formiraju finalni izradak.

Neke od glavnih prednosti 3D ispisa u praksi su mogućnosti izrade prototipova i obrnuti inženjering (engl. Reverse engineering). Izrada prototipova važna je u kontekstu vizualizacije, analize i razvoja proizvoda. Vrijedi istaknuti dvije kategorije prototipova: konceptualni (vizualizacija modela) te funkcionalni (karakteristike identične finalnom proizvodu).

Nudimo mogućnost ispisa dijelova maksimalnih dimenzija: 300 x 300 x 600 mm.

Materijali

U ponudi imamo različite vrste polimernih materijala (ASA, PLA, PETG, TPU i sl.) koji se odabiru sukladno zahtjevima kupca. Neki od najvažnijih faktora odabira materijala su mehanička svojstva gotovog proizvoda, UV postojanost, jednostavnost izrade, izgled, temperaturna postojanost itd.

 Upit za ponudu

Za suradnju i izradu ponude potrebno je poslati gotov 3D model u .stl formatu.

Također nudimo mogućnost CAD modeliranja dijelova za veće količine narudžbe ili po dogovoru (pošaljite slike ili skice te okvirne dimenzije predmeta).

 

Od ideje do funkcionalnog proizvoda.